Referenser


 Begravningsbyrån i Solna & Sundbyberg

Referenser  Begravningsbyrån i Solna & Sundbyberg


Här kan ni läsa några av Kandema begravningsbyrås referenser 


"Vi träffade Michael och Medina på byrån, som gav oss mycket stöd i vår svåra stund, vi fick hjälp med alla våra frågor kring begravning och bouppteckning och det blev en fin och värdig begravning av vår mor, kan varmt rekommendera denna byrå."

Erik Andersson

 

"Jag har samarbetat med Michael Kandeman och Medina kring musiken på kyrkliga och borgerliga begravningar i både Nacka och Stockholm. De är alltid vänliga, ödmjuka och välplanerade på samma gång. Medina göra de borgerliga ceremonierna väldigt vackra och personliga som officiant. Michael tar förutom begravningarna även hand om bouppteckningar och han är alltid trygg och strukturerad i det han gör. Jag kan varmt rekommendera Kandema till dig som söker en personlig begravningsbyrå i Stockholm."

Therese Wernersson


"Väldigt proffsigt bemötande, detta är 3:e gånger vi använder Fondskistan på St Eriksgatan och vi har varje gång fått en fantastiskt begravning av våra kära. Så nöjda.
Vi fick hjälp med all beställning av blommor och band samt med annons i tidningarna. Även hjälp med bouppteckning"

Lou-lou S"Tack vare personalen på byrån så kändes allt mycket lättare med begravningen av min far, allt från första kontakt har varit otroligt smidig och bra! Tack så fantastiskt mycket för hjälpen!"

Ted L


"Min kontakt gällde begravning av min bror. Jag/vi blev bra bemötta av Michael och alla frågor besvarades och hanterades snabbt och bra. Begravningen blev precis som vi ville ha den.
Minnesmappen var en mycket trevlig överaskning."
Hälsningar Börje  "Alla förväntningar levde företaget upp till. Det är andra gången jag anlitar Kandema har bemöts med respekt och känner mig trygg i deras hantering av svår situation .Ger dom högsta poäng i medmänsklighet och värme."
MVH Linda Magaliff 


"Vänligt och mänskligt bemötande. Lätt att samarbeta och bra initiativ att skänka till välgörande ändamål."  

Annika S"Mycket professionellt bemötande, både på kontoret där begravningen beställdes och i kyrkan där Mikael Kandema var med och ordnade att allt blev bra.
Tusen tack"
Inger A"Mycket bra bemötande och fantastisk service. Michael ger handfasta råd och praktisk vägledning. Det är andra gången jag köpt begravningtjänster från honom. Han tipsar också om saker som gör att man kan hålla ner kostnaderna med sådant som ligger utanför hans tjänster och bidrar till en fin minneshögtid totalt sett."
Hans S"Jag är en nöjd kund, begravningsakten passade vår önskan precis och blev så fin som vi hoppades. Fick hjälp med allt jag behövde och musiken jag önskade levererades perfekt."
Ann W"Väldigt lätt att samarbeta med, fin begravning . Väldigt fin person som arbetar där."

Jennie"Snabb tillgänglighet. Bra bemötande. Rimliga priser. Bra leverans. Pålitlighet i en situation där man behöver det som mest. Inget "översälj". Bra förmåga att lyssna på våra behov. Kunde inte ha varit bättre. Kan verkligen rekommendera till andra i samma situation.
Tack!"

Ove S"Trevligt, ödmjukt och professionellt bemötande. Lyssnade in våra önskemål."

Arisala S"Från första början har Mikael på Fondkistan varit mycket tillmötesgående och förstående över de speciella önskningar som jag och min mor har haft.
Mikael hjälpte mycket snabbt och professionellt med tips och bokningar av kapell.
Vi använde oss av grundutbudet i enlighet med den avlidnes vilja.
Det var fint och värdigt men samtidigt kunde vi tillämpa de tips som Mikael gav oss för en fin begravningsakt.
Mikael försökte inte på något sätt pådyvla oss ytterligare tjänster utan tvärtom var han mycket hjälpsam när vi med kort varsel ville ändra urnsättning så att även denna blev en fin händelse.
Tack."

Micael T